2021-10-01 07:50:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma eljött a cselekvés ideje egy fontos kérdésben

Napi horoszkóp október 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint pároddal mostanában kevés időt tudtok együtt tölteni. Ezért ne érezd magad vétkesnek, hiszen nem tettél semmit, és ne is bizonygasd ezt, mert ilyenkor a szavak jelentése, amíg eljut a másik füléig, torzulhat. Szakíts inkább ma este egy kis időt kikapcsolódásra!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma eljött a cselekvés ideje egy fontos kérdésben! Egészen természetes, magától értetődő magabiztosság jellemez. A bolygók igazán jó hátteret adnak, hogy a terveidet valóra tudd váltani. Fogadd el a segítségedre sietőket is. Jó szándék vezeti őket.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Akkor jársz jól, ha ma nem vállalsz hosszú távra elkötelezettséget. Mert amit most megígérsz, arra néhány nap múlva már nem is emlékszel, annyira elsodornak az események.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Lehet, hogy megirigyled egyik barátod sikereit, és te magad is megpróbálkozol egy kockázatos lépéssel. Kecsegtetően nagy a haszon, de félő, hogy túlbecsülöd az erőd, és hiába vannak jó ötleteid, a megvalósításban idő előtt kifulladsz. Várj inkább!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hivatásoddal kapcsolatos zseniális ötleteid kivitelezéséhez elsősorban nyugodt lelkiállapotra, tökéletes koncentrációra van szükséged. Ne hagyd, hogy bármi is kilendítsen az egyensúlyi állapotból!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Olyan hírt kapsz, vagy egy véletlen folyosói beszélgetés révén olyan információkhoz sikerül jutnod, ami új megoldást rejt egy régóta húzódó, rendkívül bonyolult problémádra. Várj még a döntő lépéssel!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha szingli vagy, akkor önbizalmad mostanság jelentősen erősödhet, és felhőtlenül kellemes viselkedéseddel olyan barátokkal gazdagodhatsz, akik között rövidesen megtalálod új életednek igazi párját is. Sőt, akár már ma is megtetszhet valaki neked.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most nem annyira a körülményektől, inkább a saját higgadtságodtól függ, sikerül-e kibékíteni a párodat, akit önfejűségeddel bántottál meg. Válaszd az őszinte bocsánatkérést, ez most az egyetlen út, és fontos is, hogy most összetartsatok.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem várt pénz áll a házhoz, ami csak részben tudható be az ügyességednek, igazából most azoknak kedvez Fortuna, akikkel együtt dolgozol, és az ő rámenősségük segít nem remélt előnyhöz. Ezt azért jó tudni, nehogy a váratlan siker a fejedbe szálljon, és rossz döntést hozz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A szerelemben elvárod, hogy kényeztessenek. A kérdés csak az, hogy a másiknak van-e kedve/ideje/energiája ahhoz, hogy a kedvedet lesse. Ha nem, akkor vita, elégedetlenség várható.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Anyagi helyzeted csak akkor válik biztonságossá, ha túlköltekezési vágyaidat sikerül lehűtened, és kizárólag arra koncentrálsz, hogy a tartalékaid ne csorbuljanak. Viszont sikeresen lerendezheted korábbi tartozásaidat, és így megspórolhatod a kamatokat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az életed tele van meglepetésekkel. A Vénusz például egy nagyon kedvező ajánlatra utal, ami még téged is meghökkent. Ha nem döntesz azonnal, mások csaphatnak le a lehetőségre, és hoppon maradsz. Legyél résen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: